Al 50 jaar een kassenbouwer voor wie niks te gek is

Bouwen, renoveren, aanpassen, repareren, verduurzamen: wat er ook te doen is aan een kas, we doen het bij Hoogenraad Greenhouses. Daarom zijn we ook die flexibele kassenbouwer zoals iedereen in de glastuinbouw ons kent. Al 50 jaar lang trouwens.

Nieuwe en bestaande kassen. Renoveren en slopen. Onderhouden en aanpassen. Verduurzamen en verhogen. Al 50 jaar staan we voor klanten klaar. Familiebedrijf, dus vertrouwd. Geen mannen met stropdassen in dienst, wel jongens - en Chantal op kantoor - die de handen uit de mouwen steken, als ze al geen T-shirt aan hebben.

Eigen team van vakmensen

We hebben overal eigen mensen voor. Medewerkers die allround zijn en de ene dag een nieuwe kas bouwen en de volgende dag een bedrijfsruimte renoveren. Voor een paar aanvullende diensten werken we nauw samen met bedrijven waar we al jarenlang op de koffie komen.

Bijvoorbeeld het ophogen van een kas, de installatie van verwarming of het saneren van asbest. Meestal gaan we aan de slag in het westen van het land, maar ook verder weg – en zelfs internationaal – gaan we met alle plezier aan de slag. Nog grotere projecten? We hebben vaste partners om mee samen te werken.

Waar we om bekend staan? Omdat we altijd voor klanten klaar staan. Omdat geen vraag gek genoeg is. En omdat we pas de deur achter ons dichttrekken als de klus echt geklaard is.