De kassenbouwer die nergens te groot of te klein voor is

Kassenbouwers zijn we van huis uit. Meegegroeid met alle ontwikkelingen: Venlo, Breedkap, semi-gesloten kassen. Daardoor hebben we alle kennis en kunde om een kas te bouwen in huis.

Offerte aanvragen

We regelen alles

Van de vlekkeloze vergunning tot de realistische planning. Van het storten van de fundering tot het beglazen. Toeleveranciers voor de installaties betrekken we er op tijd bij. Het hele traject blijft in één hand. Ook als het gaat om een kas van een paar hectare, compleet met de allernieuwste installaties en met zonnepalen op de bedrijfsruimte (want die nemen we meteen mee). En zelfs als het ophoudt bij een paar honderd meter.

Kassen volgens de actuele eisen en normen

Natuurlijk kun je van de kwaliteit op aan. We werken volgens alle actuele eisen en normen in de kassenbouw. Engineering en werkvoorbereiding houden we in eigen huis, om de lijnen kort te houden. Vooraf nemen we goed je wensen door. Zodat je ervan op aan kunt dat wát je bouwt ook past bij je bedrijfsvoering. En niet alleen vandaag, ook als je later verandert van plan.

Ook als onderaannemer

Je komt ons ook tegen als onderaannemer voor een van de grote kassenbouwbedrijven in de regio. Dat die op hun beurt weer een bedrijf als het onze inschakelen betekent maar één ding: dat we het minimaal zo goed doen, toch? En die kennis nemen we ook weer mee naar onze eigen projecten.

Offerte aanvragen?

Bel direct: 0174 414 627

Offerte aanvragen